HRM

Geen herstel werkgelegenheid zorg

De werkgelegenheid in de zorg zal in 2015 niet groeien. Dat voorspellen economen van ING in een maandag gepubliceerd rapport.

Eigen risico

De krimp in de zorg heeft onder meer te maken met een verhoogd eigen risico voor verzekerden. Het aantal behandelingen in ziekenhuizen is daardoor aan het afnemen, meldde het economisch bureau van ING eerder al.

Groei

oor de meeste sectoren wordt wel groei verwacht. Uitspringer is de industrie. Vorig jaar kromp het afgezet volume daar nog met 1 procent. Maar dit jaar is er weer sprake van 2 procent groei. Voor 2015 rekent ING zelfs op een plus van 2,5 procent. Ook de groothandel (2,1 procent), de bouw (2 procent) en de transportsector (1,8 procent) zullen het volgend jaar goed doen. (bron: ANP)

---

Meer weten over human resource management (hrm) en management development  in de zorg? Kijk ook eens op Skipr hrm en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

 

 

3 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

3 februari 2014

Zijn die ING economen soms ook arts? Ze gaan volkomen buiten hun boekje. Laat ze liever kijken naar de talrijke schandalen in de bankwereld waardoor burgers dermate worden getroffen dat ze een verhoogd risico lopen op psycho-samtiosch letsel.

jos

4 februari 2014

Dus de meeste mensen zouden wachten met naar de dokter gaan? Straks zijn ze veel erger ziek en dan hebben ze een langduriger en zwaarder behandeling nodig wat op financieel gebied nog veel meer kost. En misschien de arbeidsongeschiktheid klasse hoger ligt.
Waar zijn wij toch mee bezig? En dat voorspelt de ING?

Anoniem

10 februari 2014

Dat voorspelt de ING niet maar Wim de Boer namens de ING. Het zakelijke maatje van ex rontgenoloog Winter tegenwoordig directuer van Slotervaart dat hij met fraude in handen kreeg. Dat zijn de mensen die de werkgelegenheid overal afpakken door hun eigen mensen in overnameprooien te stationeren en dan te schuiven met bestaande verpleegkundigen en zelfs specialisten! En wie niet luisteren wil naar meneer Winter krijgt te horen: 'we maken je kapot'.
Dat is Loek Winter. Die met een lening de schuld al kan afbetalen ( 9 miljoen van de 27!) Zelfs u en ik mogen dat niet bij een simpele aankoop als een auto. Corrupte zorg door mensen met hun creatieve destructie concept. MOORDENAARS en DIEVEN dat is de MC Groep

Top