ACTUEEL

Borst dood door ongeluk of misdrijf

Borst dood door ongeluk of misdrijf

Oud-minister Elst Borst (81) is om het leven gekomen door een ongeluk of een misdrijf. Dat concludeert de recherche uit sporen die zijn aangetroffen, nadat de minister van staat dood werd gevonden in de garage van haar woning aan de Ruysdaellaan in Bilthoven.

De bevindingen werden dinsdag aan het eind van de ochtend door een politiewoordvoerder gedeeld met Radio 1. Volgens de politie is vast komen te staan dat Borst door een niet-natuurlijke oorzaak om het leven is gekomen. Het Nederlands Forensisch Instituut NFI verricht dinsdag sectie op het stoffelijk overschot om meer duidelijkheid te krijgen, aldus een woordvoerder van de politie.
Forensisch onderzoek en een schouw waren niet voldoende om de doodsoorzaak vast te stellen. Omdat er vraagtekens blijven bestaan over haar dood, is volgens de politie sectie nodig. Het lichaam van Borst is dinsdagochtend vroeg uit haar woning gehaald en overgebracht naar het NFI. (ANP/Skipr)

1 Reacties

Arlag

12 februari 2014

Skipr heeft deze reactie verwijderd.
Skipr stelt als voorwaarde aan reacties op deze website: u reageert op de inhoud van het betreffende bericht of blog.
Niet op andere onderwerpen of publicaties van derden. Aanvallen op personen, diskwalificaties en kwetsende reacties verwijderen we zonder overleg.
Hinderlijk achtervolgen van personen staan wij niet toe. Voor wie volhardt in het plaatsen van beschuldigingen, sluit Skipr de toegang tot de reactiemogelijkheid af.


Dit bericht is bewerkt door de beheerder op 13-02-2014 11:01.

Top