ACTUEEL

Online spreekkamer wint prijs

Spreekkameronline.nl heeft de Beyond Borders in de Zorg Award 2014 gewonnen. De jury had met name waardering voor de praktische toepasbaarheid onder een grote doelgroep.

Spreekkameronline.nl is een initiatief voor videoconferencing voor onder meer huis- en bedrijfsarts spreekuren. “De zorg zit op dit initiatief te wachten”, aldus de jury onder leiding van bestuurder Anita Arts van het Flevo Ziekenhuis in Almere. Ook het publiek was enthousiast over het initiatief. Een tweede en derde plek waren er voor Stumass, studentenhuizen met (zorg)begeleiding voor autistische HBO en WO studenten en Therapieland, een website gericht op preventie van mentale aandoeningen.

Ontwikkeling

De Beyond Borders in de Zorg Award is dit jaar voor de tweede keer uitgereikt. Met de prijs wil consultancy-  en interim-bureau BoerCroon vernieuwende, creatieve en impactvolle samenwerking in de zorg stimuleren.

BoerCroon ondersteunt de winnaar bij verdere ontwikkeling van het initiatief. Daarnaast hebben de drie winnaars een kunstwerk gekozen, wat ter beschikking is gesteld door Zorginstellingen Dichterbij, Amerpoort en Pluryn. De kunstwerken zijn dezelfde kunstwerken als vorig jaar en rouleren.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top