ACTUEEL

PVV voorziet parlementaire enquête zorg

“Over een paar jaar zullen we ons in een parlementaire enquête afvragen hoe het zo heeft kunnen misgaan met de zorg”. Dat zei PVV-Kamerlid Fleur Agema tijdens zorgdebat dat vorige week in Den Haag gehouden werd.

Met de omvorming van de AWBZ en de overheveling van zorgtaken staat de zorg aan de vooravond van een majeure verandering. Volgens Agema heeft de overheveling van zorgtaken naar de gemeente niets te maken met de zorg dichter bij de burger brengen, maar alles met een financieel dictaat van ‘Brussel’. “Over een paar jaar staan we bij de scherven”, voorspelde Agema. “Dan is de sloopkogel door de zorg gegaan en valt er niets meer te herstellen.”

Van systeemwijzigingen om de kosten van de langdurige zorg te beteugelen wil Agema niets weten. Volgens het PVV-Kamerlid biedt het huidige wettelijke kader voldoende aanknopingspunten om kostenefficiënter te  werken.

2 Reacties

om een reactie achter te laten

De Vogelvrije Huisarts

17 maart 2014

Hamvraag: mét of zónder de PVV?

Anoniem

18 maart 2014

Skipr heeft deze reactie verwijderd.
Skipr stelt als voorwaarde aan reacties op deze website: u reageert op de inhoud van het betreffende bericht of blog.
Niet op andere onderwerpen of publicaties van derden. Aanvallen op personen, diskwalificaties en kwetsende reacties verwijderen we zonder overleg.
Hinderlijk achtervolgen van personen staan wij niet toe. Voor wie volhardt in het plaatsen van beschuldigingen, sluit Skipr de toegang tot de reactiemogelijkheid af.


Dit bericht is bewerkt door de beheerder op 18-03-2014 11:58.

Top