ACTUEEL

Auris Groep benoemt nieuwe bestuurder

Auris Groep benoemt nieuwe bestuurder

Heidi de Bruijn is benoemd als lid van de raad van bestuur van de Koninklijke Auris Groep in Gouda. De Bruijn is nu nog directeur bij Middin, een middelgrote zorgorganisatie in de regio Den Haag en Rotterdam.

Als aanbieder van zorg en onderwijs voor mensen met een auditieve handicap staat Auris de vooravond van enkele grote veranderingen: de invoering van Passend Onderwijs en de aangekondigde veranderingen in de zorg. Mede hier door groeit het aantal medewerkewrs van 1000 naar 1500. Voor de raad van toezicht reden om de huidige eenhoofdige raad van bestuur uit te breiden.

Portefeuilles

De Bruijn krijgt de portefeuilles zorg en audiologie en neemt twee Auris regio's onder haar hoede en stuurt twee stafdirecteuren aan. Bestuursvoorzitter Dick de Boer draagt zorg voor twee regio's, de portefeuille onderwijs, de Commissie van Onderzoek en de stafafdeling Bedrijfsvoering. Bij Auris zijn de regio's verantwoordelijk voor het integraal aanbieden van zorg en onderwijs.

De Bruijn is sinds 2008 directeur bij Middin. Eerder werkt ze onder meer als manager voor Antaris (nu Osira Amstelgroep) en KVV (nu Laurens). Auris denkt met De Bruijn, die op 1juni aantreedt, een “kundige, enthousiaste en ambitieuze” bestuurder te hebben aangetrokken.

 

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top