ACTUEEL

Careyn benoemt nieuwe toezichthouders

Ziekenhuisbestuurders Hans Feenstra en Marcel Visser treden toe tot de raad van toezicht van Careyn. De nieuwe toezichthouders komen in de plaats van Marc Cloosterman en Frans de Wuffel, die afscheid hebben genomen van de raad van toezicht van Careyn.

Feenstra (1954) is sinds 2009 werkzaam als voorzitter van de raad van bestuur van het Martini Ziekenhuis in Groningen. Eerder was hij jarenlang voorzitter van de raad van bestuur van De Friesland Zorgverzekeraar. Daarnaast publiceert hij frequent over thema’s in de zorg, onder andere in het Financieel Dagblad en de NRC.

Visser (1960) is bestuurder bij het St. Elisabeth Tweesteden Ziekenhuis in Tilburg. Visser beschikt over ruime bestuurlijke ervaring in het bijzonder op het gebied van strategie, bedrijfsvoeringsvraagstukken en transmurale samenwerking in de zorg.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

5 april 2014

Hou maar op overal met ziekenhuisje spelen. Rutte heeft het weer gezegd op TV: de schatkist is leeg! Tot drie keer toe. Staatsschuld bijna een half biljoen! Dat is 1000 maal 1000 maal 1000 maal 500 Euro.

Top