ACTUEEL

Politie onderzoekt zorginstellingen in zaak Borst

De politie doet onderzoek bij instellingen voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Bilthoven, in de hoop meer informatie te krijgen over de dood van oud-minister Els Borst. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Ook de antroposofische ggz-aanbieder Lievegoed heeft een vragenlijst van de politie ontvangen, zo meldt het AD. De instelling zit in Bilthoven op een steenworp afstand van het huis van Borst, aan de Ruysdaellaan. De krant noemt het ‘opvallend’ dat de vragenlijst pas eind vorige week binnen kwam, terwijl de politie al langer op zoek is naar ‘verwarde man’, die rond het tijdstip van de moord bij de woning van Borst is gesignaleerd.

Geen aanwijzingen

Vooralsnog heeft Lievegoed geen aanwijzingen dat deze 'verwarde man' afkomstig is uit de zorginstelling. De politie heeft evenmin een idee wie de verwarde man is, die in de weken voor de dood van Borst bij haar zou hebben aangebeld, om naar het adres van Wim Kok te vragen. Van een in het rood geklede vrouw, die op de avond van het overlijden van Borst bij haar huis is gezien, is nog evenmin een spoor gevonden. Er zijn nog altijd 25 tot dertig rechercheurs bezig met de zaak.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

26 april 2014

Skipr heeft deze reactie verwijderd. Skipr stelt als voorwaarde aan reacties op deze website: u reageert op de inhoud van het betreffende bericht of blog. Niet op andere onderwerpen of publicaties van derden. Aanvallen op personen, diskwalificaties en kwetsende reacties verwijderen we zonder overleg. Hinderlijk achtervolgen van personen staan wij niet toe. Voor wie volhardt in het plaatsen van beschuldigingen, sluit Skipr de toegang tot de reactiemogelijkheid af.

Dit bericht is bewerkt door de beheerder op 27-04-2014 00:20.

Top