HRM

e-Health Convention levert accreditatiepunten op

Deelname aan de e-Health Convention die Skipr op 4 november samen met Emerce houdt kan BIG-geregistreerde zorgprofessionals accreditatiepunten opleveren. Het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN) kent 5 tot 10 punten toe op het gebied van niet-vakinhoudelijke nascholing.

Huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, artsen voor verstandelijk gehandicapten, medisch specialisten en sociaal geneeskundigen kunnen maximaal 5 accreditatiepunten behalen. Verpleegkundigen kunnen over twee dagen zelfs tien accreditatiepunten behalen.

Kwaliteit

Tijdens de e-Health Convention geven verschillende gezaghebbende sprekers de stand van zaken weer rond nieuwe, inspirerende en bewezen toepassingen van (digitale) zorgtechnologie. Er is daarbij met name aandacht voor de vraag in hoeverre deze nieuwe technologie bijdraagt aan het verhogen van kwaliteit van zorg en zorgefficiency (kostenbeheersing).

Het  interactieve congres voorziet in zo’n 25 sessies van interviews, pitches, presentaties, reviews van de belangrijkste buitenlandse e-health congressen, tafelgesprekken, debatten en een info-lounge met live demo’s van innovaties.

e-Health Convention is bestemd voor een brede groep zorgprofessionals, waaronder artsen en specialisten, bestuurders en management (academische) ziekenhuizen en andere zorginstellingen, zorgverzekeraars, GGZ, online professionals van zorgaanbieders, beleidsmakers, VVT (verpleging, verzorging, thuiszorg) en farmaceuten.

Skipr en Emerce organiseren op 4 november de e-Health Convention in Pakhuis Willem de Zwijger in Amsterdam. Sprekers zijn onder andere Daan Dohmen, Lies van Gennip, Dennis van Veghel en Maarten den Braber, maar ook internationale e-health experts als John Newton en Jack Kreindler geven acte de présence. Klik hier voor meer informatie en meld u nu aan.  

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top