Tech

Samsung zet weer stap op medische markt

Medisch distributeur Biomedic gaat de digitale röntgenapparatuur van Samsung in de markt zetten. De twee bedrijven tekenden daarvoor een exclusieve distributieovereenkomst.

Samsung en Biomedic werken sinds het najaar van 2014 exclusief samen voor de verkoop en distributie van echografiesystemen. Daaraan voegen de bedrijven nu röntgenapparatuur toe.

Samsung heeft grote ambities in de markt voor medische apparaten. In oktober 2014 maakte de Koreaanse elektronicareus bekend ook in Nederland een divisie Health & Medical Equipment op te tuigen. De medische poot van Samsung was al in tien landen actief. 

"Met onze medische systemen hopen wij de wereld te inspireren en dragen wij actief bij aan de gezondheidszorg van de toekomst", zegt Erik Swart, Director B2B bij Samsung Nederland.

 Wij zijn bijzonder verheugd om als exclusief distributeur in Nederland invulling te geven aan Samsungs ambities in de gezondheidszorg", voegt Peter Rutjes, Directeur van Biomedic BV, toe. Het bedrijf is al sinds 1987 actief als specialist in echografie-, röntgen- en dopplerapparatuur.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top