HRM

Farmaceut Novo Nordisk benoemt directeur

Jonathan Briers wordt directeur market access en public affairs bij Novo Nordisk Nederland. Dat maakt het farmaceutische bedrijf dinsdag bekend.

Jonathan Briers (1966) was al sinds 2013 werkzaam bij Novo Nordisk Nederland, waar hij de functie van medisch directeur vervulde.

“De reden dat ik bij Novo Nordisk ging werken is simpel: ik wil doen wat het beste is voor de patiënt en hecht bovendien veel waarde aan kwaliteit en integriteit”, zegt Briers.

In zijn nieuwe rol bij het wereldwijde farmaceutische bedrijf wil hij zich inzetten om de huidige opties en toekomstige innovaties op een maatschappelijk verantwoorde manier toegankelijk te maken voor mensen met diabetes.

"Jonathan heeft veel kennis over en ervaring met diabetes, het medisch landschap in Nederland en Novo Nordisk als bedrijf”, aldus Sanne Groenemeijer, Algemeen Directeur bij Novo Nordisk. “In deze nieuwe rol kan hij een belangrijke bijdrage leveren aan onze missie om de toekomst van diabetes te veranderen en de kwaliteit van leven van mensen met diabetes te verbeteren."

Eerder werkte Briers als Medical Director en VP Medical Affairs bij diverse farmaceutische bedrijven in Nederland, Frankrijk en de Verenigde Staten. Briers studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Manchester, waar hij zijn opleiding tot arts heeft afgerond.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top