ACTUEEL

Hanneke Haanraadts nieuwe bestuurder Sinai Centrum

Hanneke Haanraadts is per 1 mei 2015 benoemd tot bestuurder van het Sinai Centrum. De algemene vergadering van aandeelhouders stelde haar aan op voordracht van de raad van commissarissen.

Hanneke Haanraadts volgt Elis Stevelmans op, die de werkzaamheden op interim basis heeft waargenomen sinds het afscheid van Henrie Henselmans. Het Sinai Centrum is onderdeel van ggz-organisatie Arkin in Amsterdam.

De afgelopen vier jaar was Haanraadts werkzaam bij Antes, een zorgonderneming in Rotterdam en omstreken. Binnen Antes heeft ze onder andere een directie voor jongeren en voor volwassenen geleid, de Basis GGZ opgezet en een directie bestuurd en opgezet. Gedurende twaalf jaar daarvoor was zij ondernemer en werkzaam binnen uiteenlopende branches, zoals zorg, openbaar vervoer, gemeenten, industrie, woningcorporaties, consultancy en de autobranche. 

Topklinisch centrum psychotrauma

Haanraadts ziet het besturen van een zorgorganisatie momenteel misschien wel als de meest complexe en interessante uitdaging die er te vinden is. In haar nieuwe functie is de realisatie van een landelijk topklinisch centrum voor psychotrauma een belangrijk strategisch speerpunt. De integratie van het Sinai Centrum binnen ggz-organisatie Arkin ziet zij als een kans op het gebied van interne- en externe profilering en onderlinge samenwerking, ook met externe partners.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top