ACTUEEL

MC Slotervaart benoemt nieuwe commissarissen

Diana Monissen, Elmer Mulder en Gerrit van der Wal zijn als nieuwe leden benoemd in de raad van commissarissen van MC Slotervaart.

"De benoeming van deze drie topcommissarissen past binnen de nieuwe koers van MC Slotervaart", zegt directievoorzitter Loek Winter. "Dat mensen van het hoge bestuurlijk kaliber als Diana Monissen, Elmer Mulder en Gerrit van der Wal toetreden tot de raad van commissarissen van MC Slotervaart geeft aan dat we op de goede weg zijn. Hun inbreng zal leiden tot een verbetering van de patiëntenzorg en een verdere professionalisering van MC Slotervaart"

Diana Monissen is ook voorzitter van de raad van bestuur van het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie in Utrecht. In het verleden was zij onder andere voorzitter raad van bestuur van De Friesland Zorgverzekeraar, Directeur Generaal op het ministerie van VWS en lid van de raad van bestuur van Agis zorgverzekeraar.

Elmer Mulder is zelfstandig bestuursadviseur en toezichthouder. Hij bekleedde diverse bestuurlijke- en toezichthoudende functies in de zorg (Slotervaartziekenhuis, Reinier de Graaf Gasthuis, Vumc, Nederlands Huisartsen Genootschap, NFU).  Hij is momenteel onder meer voorzitter van de raad van toezicht van de ReinierHaga Groep te Den Haag/Delft en Vilans, kenniscentrum voor langdurige zorg te Utrecht.

Gerrit van der Wal is toezichthouder en adviseur. In het verleden was hij onder andere Inspecteur Generaal van de Inspectie voor de Gezondheidszorg, hoogleraar Sociale Geneeskunde aan het VUmc en huisarts in Amsterdam.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top