ACTUEEL

Nieuwe directeur voor Icare Verpleging en Verzorging

De raad van bestuur van Espria heeft Dennis van Achthoven benoemd tot directeur Icare Verpleging en Verzorging. Sinds de overstap van Bert Hogeboom naar GGZ Drenthe was binnen de directie een vacature ontstaan, die door deze benoeming is vervuld.

Van Achthoven voert samen met Bert Leeftink de directie over de organisatie. De nieuwe directeur is binnen Icare een goede bekende. Sinds 2007 is hij bij Espria werkzaam en sinds 2012 als manager bedrijfsvoering & control bij Icare Verpleging en Verzorging. Dennis van Achthoven: "Ik voel mij zeer betrokken bij de maatschappelijke opdracht die de zorg heeft. Ik vind het dan ook enorm waardevol om te werken voor een organisatie die kwetsbare mensen in de samenleving wil ondersteunen. Van huis uit ben ik registeraccountant, dus ik heb veel affiniteit met bedrijfsvoering, processen en financiën, maar geld is voor mij een middel, waarmee we onze doelen kunnen realiseren en ik zet mijn kennis daar graag voor in."

Tot 1 juli was Bert Hogeboom directield. Hij vertrok omdat hij benoemd werd tot directeur bedrijfsvoering van GGZ Drenthe. Hogeboom was ruim tien jaar werkzaam als directeur van Icare Verpleging en Verzorging.

Dennis van Achthoven

 

 

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top