ACTUEEL

Rijnstate en Kliniek ViaSana gaan samenwerken

De afdeling Orthopedie van ziekenhuis Rijnstate uit Arnhem gaat samenwerken met Kliniek ViaSana uit Mill. Zij hebben hiertoe een intentieovereenkomst getekend.

Rijnstate en ViaSana bundelen hun krachten om de orthopedische zorg op een 'nog hoger niveau' te brengen. Ze gaan kennis en kunde met elkaar delen, elkaar scholen en inhoudelijk de zorg op elkaar afstemmen. De samenwerking leidt tot een landelijke opleidings- en voorbeeldfunctie, waarbij ruim aandacht is voor wetenschappelijk onderzoek. Eén van de belangrijkste pijlers van de samenwerking is transparantie van kwaliteit en kosten voor zowel patiënten, verwijzers als zorgverzekeraars. Het komende anderhalf jaar gaan Rijnstate en ViaSana concrete invulling geven aan hun samenwerking.

Jankees Cappon, lid van de raad van bestuur van Rijnstate: "ViaSana heeft bewezen kennis en kunde opgedaan in het opzetten van een klantvriendelijke kliniek voor verzekerde zorg. Van deze kennis maken wij graag gebruik bij de verdere ontwikkeling van onze orthopedische en chirurgische kliniek in Zevenaar." Johan de Bruin, algemeen directeur van ViaSana: "Het is een geweldige kans om met Rijnstate samen te werken. Met de ervaring en faciliteiten van Rijnstate voor hoogcomplexe topklinische zorg kunnen wij ons orthopedisch behandelpakket verder uitbreiden. Zo kunnen wij patiënten met een zeer gecompliceerde aandoening of met meerdere aandoeningen tegelijkertijd, in samenwerking met Rijnstate behandelen."


0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top