ACTUEEL

Juvent vindt opvolger voor bestuurder Hein Abbing

Ruud Stevens wordt bestuurder van Juvent per 1 januari 2016. Hij volgt Hein Abbing op, die de Zeeuwse jeugdzorginstelling verlaat om vervroegd met pensioen te gaan.

Ruud Stevens is momenteel directeur Volwassenenzorg bij Triade (gehandicaptenzorg, jeugdzorg en geestelijke gezondheidszorg) in Flevoland. De raad van toezicht koos unaniem voor Stevens die voor een periode van vier jaar wordt aangesteld als bestuurder van Juvent. Ook de adviezen van het managementteam en medezeggenschapsraden wezen unaniem Stevens aan als de opvolger van Hein Abbing.

Abbing gaat met vervroegd pensioen op 1 februari 2016. Hij is tot dit besluit gekomen op grond van een aantal overwegingen die onder meer te maken hebben met 'de stand van zaken rond de transitie, mijn eigen energiebalans en de actuele situatie van Juvent'. "Om het hele karwei af te maken en de kansen te benutten, vergt nog gedurende een aantal jaren alle aandacht en energie. Een taak die ik graag aan een nieuwe bestuurder met een frisse blik en nieuw elan overlaat."

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top