ACTUEEL

Twee nieuwe toezichthouders Stichting Zuidwester

Leo Schoots en Saskia van Opijnen zijn toegetreden tot de raad van toezicht van Stichting Zuidwester. Leo Schoots zal de voorzittersrol op zich nemen.

Leo Schoots is een ervaren bestuurder in de ziekenhuiszorg. Hij is de afgelopen jaren onder meer bestuurder geweest van fusieorganisatie Sint Franciscus/Vlietland Groep en interim voorzitter van de raad van bestuur van Tergooiziekenhuizen. Daarvoor was hij interim voorzitter van de raad van bestuur van de Isala klinieken in Zwolle en interim bestuursvoorzitter van het Albert Schweitzer Ziekenhuis. Saskia van Opijnen heeft jarenlange ervaring opgedaan in commerciële en algemene directiefuncties, onder meer bij Arbo Unie en Achmea Vitale. Momenteel is ze onder meer werkzaam als directeur ad interim bij Careyn Kraamzorg.

Zuidwester ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking en jongeren met sociale- of gedragsproblemen, in de regio's Zuid-Holland, Zeeland en West-Brabant. Het gaat om kinderen en volwassenen die met enige ondersteuning zelf hun weg in het leven kunnen vinden, of die dag en nacht volledige zorg en aandacht vragen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top