ACTUEEL

Arp wordt commissaris bij Domus Magnus

Albert Arp, scheidend bestuurder van het Ziekenhuis St. Jansdal in Harderwijk, treedt per november toe tot de raad van commissarissen van woonzorgorganisatie Domus Magnus. Met de aanstelling van Arp breidt de raad van commissarissen van Domus Magnus uit vanwege de groei van de woonzorgorganisatie.

Albert Arp is sinds 2012 bestuurder van het Ziekenhuis St. Jansdal in Harderwijk, een middelgroot ziekenhuis met ongeveer 1850 medewerkers. Per 1 maart 2016 vertrekt hij daar om aan de slag te gaan als algemeen directeur van de Jaarbeurs. Voor 2012 was Albert Arp bestuurder bij Beweging 3.0.

Domus Magnus is een groeiende woonzorgorganisatie met zes locaties in Nederland en twee nieuwe locaties in ontwikkeling in Utrecht en Den Bosch. Ouderen wonen in hun eigen appartement inclusief 24-uurs zorg, service en dienstverlening zoals een chef-kok en het wekelijkse (klassieke) concert op alle locaties. De zorg wordt geleverd met eigen personeel. Tevens zijn enkele appartementen ingericht als zorghotel, om te kunnen herstellen na een ziekenhuisopname.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top