ACTUEEL

Trimbos benoemt nieuw lid raad van bestuur

Anne-Marie Laeven-de Boer treedt op 1 maart 2016 toe tot de raad van bestuur van het Trimbos-instituut. Zij volgt Patricia Geradts op die sinds 2003 verbonden is aan het Trimbos-instituut. Patricia Geradts vertrekt op 1 februari 2016.

Laeven-de Boer is momenteel werkzaam bij het UMC Utrecht waar zij verantwoordelijk is voor de bedrijfsvoering van de divisie Kinderen, Wilhelmina Kinderziekenhuis. Daarvoor vervulde zij dezelfde functie bij het Juliuscentrum voor eerstelijnsgeneeskunde en gezondheidswetenschappen, eveneens onderdeel van het UMC Utrecht. In beide divisies stond ze aan de basis van een nieuwe organisatiestructuur gericht op het slagvaardiger, meer omgevingsgeoriënteerd en efficiënter maken van de organisatie.

"Mijn hart ligt bij maatschappelijke organisaties gericht op het verbeteren van de gezondheid en het welbevinden van de mens", zegt Laeven. "Mijn ambitie voor het Trimbos-instituut is verder bouwen en innoveren aan het topinstituut dat het Trimbos-instituut is, nationaal en internationaal. Zorgen voor een solide financiële basis waardoor lenigheid aanwezig is om mee te bewegen met de omgeving en zelf bewegingen te kunnen initiëren in de omgeving. Hierbij is het interessant om daar te ontwikkelen en te innoveren waar in eerste instantie de vraag niet vanuit de markt komt."

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top