ACTUEEL

NVZ lanceert kennisdeelplatform voor ziekenhuizen

Leden van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) kunnen voortaan samenwerken op het online kennisdeelplatform NVZ Kennisnet. Met dit platform wil de NVZ haar leden faciliteren om tijd- en plaatsonafhankelijk samen te werken, zowel onderling als met medewerkers van de NVZ én andere collega’s binnen de zorgbranche.

Op NVZ Kennisnet komen professionals uit ziekenhuizen laagdrempelig met elkaar in contact om samen te werken aan thema's die in de ziekenhuisbranche leven. Dit kan variëren van het plaatsen van praktijkvoorbeelden tot het starten van een werkgroep over innovatie of geboortezorg. Zonder tussenkomst van e-mail is het mogelijk vakgenoten te benaderen en samen aan projecten te werken.

Het NVZ Kennisnet komt voort uit de wens van NVZ-leden om kennis te delen. Met het Kennisnet vervult de NVZ haar rol om voor alle leden een online platform te realiseren. Naast samenwerken in werkgroepen worden ook praktijkvoorbeelden gepubliceerd. Deze zijn voor iedereen zichtbaar, net als de informatie in de openbare werkgroepen. De NVZ nodigt mensen die bij een lidinstelling van de NVZ werken om lid te worden van NVZ Kennisnet.


0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top