ACTUEEL

Dichterbij breidt bestuur uit

Cecile Stallenberg (54) begint op 1 april 2016 als lid van de raad van bestuur van Dichterbij. Zij is op dit moment directeur personele en financiële zaken van Gilde Opleidingen in Noord- en Midden-Limburg.

De benoeming volgt op het besluit van de raad van toezicht om de tweehoofdige raad van bestuur tijdelijk uit te breiden met een derde lid. Enerzijds om op bestuurlijk niveau specialistische kennis te hebben op het gebied van financiën. Anderzijds, omdat Geert Tullemans, lid van de raad van bestuur, al enige tijd ziek is, hetgeen de druk op de raad van bestuur verhoogt, zo laat de organisatie weten.

Léon Frissen, voorzitter van de raad van toezicht, is verheugd met de komst van het nieuwe bestuurslid. "Ze heeft veel ervaring op het gebied van financiën, governance, organisatie en personeel opgedaan bij diverse grote onderwijsinstellingen in Limburg. Bovendien kent ze ons werkveld goed: Cecile is lid van de raad van toezicht van Stichting Gehandicaptenzorg Limburg en van Rubicon Jeugdzorg."

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top