ACTUEEL

André Brand verruilt Zorgbalans voor Cordaan

André Brand gaat vanaf februari aan de slag als directievoorzitter Thuiszorg bij Cordaan. Eind januari neemt hij afscheid van Zorgbalans, waar hij vierenhalf jaar directeur Thuiszorg is geweest.

Brand zegt het besluit om te vertrekken niet licht te hebben genomen. "Zorgbalans is in al die jaren een stukje van mezelf geworden. We hebben ongelofelijk veel bereikt samen en ik kijk met een goed gevoel terug op de mooie resultaten en de fijne samenwerking met zo veel betrokken collega’s. Tegelijkertijd heb ik heel veel zin om bij Cordaan te beginnen. Er wacht me daar een prachtige opdracht in een complexe omgeving."

Het management van de thuiszorgtak van Zorgbalans komt vanaf 1 februari in handen van het Management Team Thuiszorg, bestaande uit drie personen. Inge Veenstra, tevens manager CliëntServices & Communicatie, wordt de direct leidinggevende van de buurtteams.

Volgens Zorgbalans heeft hij veel voor de organisatie betekend. Onder zijn leiding heeft de thuiszorg in de afgelopen jaren "een enorme ontwikkeling” doorgemaakt. “Met de kleine buurtteams is er werkelijk een nieuwe standaard in de regio gezet", aldus Anja Schouten, voorzitter van de raad van bestuur van Zorgbalans. "Samenwerken met huisartsen, welzijns- en vrijwilligersorganisaties is gewoon geworden en voor de gemeenten en verzekeraars zijn we een gewaardeerde partner. Onze manier van werken sluit goed aan bij wat onze cliënten willen en vrijwel alle ingrediënten voor een goede toekomst liggen klaar."

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top