ACTUEEL

Ambiq benoemt nieuwe toezichthouders

De raad van toezicht van Ambiq bestaat sinds 1 januari 2016 uit drie nieuwe toezichthouders: Laurent de Vries, Peter Drenth en Ina Kuper. De Vries is de nieuwe voorzitter, Drenth is lid met het profiel financiën en Kuper is lid met het profiel zorg.

Lauren de Vries volgt Chris Schouten op als voorzittersfunctie. De Vries is bestuurder van ouderenzorginstelling Viattence sinds 2013. Daarvoor was hij directeur bij GGD Nederland. Peter maakt deel uit van de tweehoofdige raad van bestuur van Zorggroep Groningen. Ina Kuper is reumatoloog en vanaf 2001 is ze in diverse functies werkzaam bij het Medisch Spectrum Twente in Enschede.

Ambiq is een orthopedagogisch behandelcentrum voor jeugdigen en (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende problematiek. Het doel van Ambiq is dat cliënten zo zelfstandig mogelijk kunnen leven. De hulp die geboden wordt, is ambulant waar mogelijk en intramuraal indien nodig. Ambiq is actief in de regio’s Twente, Drenthe, Salland, Groningen, Friesland en Midden IJssel/Oost Veluwe.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top