ACTUEEL

De ZorgCentrale.nl neemt Erasmusbrug Zorglijn over

De ZorgCentrale.nl neemt de Erasmusbrug Zorglijn over van Careyn. De ZorgCentrale.nl, onderdeel van Facilicom, en Careyn hebben tevens afspraken gemaakt over strategische samenwerking. De Zorgcentrale.nl en Erasmusbrug Zorglijn bieden diensten op het gebied van 'zorg op afstand', met name zorgalarmering en 24-uurs bereikbaarheidsdiensten.

De overname van Erasmusbrug Zorglijn past volgens rvb-lid Sandra Spek in de strategie van Careyn, waarin de focus ligt op het verlenen van zorg en ondersteuning in de wijk en zorgcentra, dichtbij de cliënt. "Dankzij de overname en de meerjarige samenwerkingsafspraken is de continuïteit van deze belangrijke diensten gegarandeerd." De overname zorgt ook voor continuïteit van werkgelegenheid, stelt Spek. De zestig zorgcentralisten en zorgspecialisten van Erasmusbrug Zorglijn kunnen mee naar De ZorgCentrale.nl.

Door de overname wordt De ZorgCentrale.nl met 55 duizend alarmaansluitingen de grootste zorgcentrale van het land, aldus directeur Paul Janssen. "Schaalvergroting is absoluut noodzakelijk om de vereiste kwaliteit, continuïteit en innovatie te garanderen. Denk bijvoorbeeld aan de verdere ontwikkeling van beeldzorg en leefstijlmonitoring. Persoonlijk visueel contact op afstand is een effectieve manier om de zelfredzaam van de cliënt te versterken en diens gezondheid te monitoren."

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top