ACTUEEL

Oud-Radboudumc-topman versterkt rvc TIAS

TIAS School for Business and Society in Tilburg heeft de raad van commissarissen sterk vernieuwd en uitgebreid van vier naar zes personen. Van de zes commissarissen zijn er vijf nieuw. Onder hen voormalige bestuursvoorzitter Melvin Samsom van het Radboudumc.

Roos van Erp, Rick Harwig en Jan Mengelers hebben afscheid genomen als commissaris. Voormalig Makro-topman Theo de Raad keert als enige commissaris terug. De raad van commissarissen wordt gecompleteerd door Willemien Bischot, Dorine Heldring, Melvin Samsom, Hein Schumacher en Peter Vrijsen.

Juriste Bischot bekleedt diverse nevenfuncties, onder meer in het bestuur van Stichting Hart Voor Vrouwen en als commissariss van CZ Zorgverzekeringen.

Organisatiekundige Heldring is werkzaam in tal van bestuurlijke functies, waaronder plaatsvervangend lid bij de SER Brabant en lid van de rvc Stichting Pantein en Maasziekenhuis Pantein.
Gastro-enteroloog Samsom is momenteel CEO van het gerenommeerde Karolinska University Hospital in Zweden. Eerder was hij onder meer bestuursvoorzitter van het Radboudumc in Nijmegen.

Schumacher is CFO bij Friesland Campina als voorlopig sluitstuk van een lange internationale loopbaan in de voedingsmiddelenindustrie. Vrijsen is Chief Human Resources Officer van DSM. Eerder werkte hij bij onder meer  Medtronics, General Electric, Metro Cash & Carry, Inbev en Cargill.

---

Mag Skipr u iets vragen?
Help ons om u nog beter te bedienen. Doe nu mee aan het Skipr lezersonderzoek. Het duur maar 7 minuten. Uw feedback gaan we inzetten om verbetering en vernieuwing door te voeren. Doe nu mee aan het lezersonderzoek >>>

 

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top