ACTUEEL

Twee nieuwe leden in raad van toezicht Novadic-Kentron

De raad van toezicht van Novadic-Kentron heeft twee nieuwe leden benoemd: Natasja Baroch en Rob van Damme. Zij vervangen Diny Peters-van Gorp en Joris de Jong, die respectievelijk per 2015 en 2016 zijn afgetreden.

Natasja Baroch is werkzaam als lid van de raad van bestuur bij de Stichting Zuidwester in Middelharnis en heeft als nevenfunctie zitting in de raad van toezicht van Stichting Volckaert en Stichting Huisvesting Bejaarden Oosterhout. Zij heeft als primair aandachtsgebied de brede portefeuille van bedrijfsvoering. Dat sluit aan bij haar opleiding als registeraccountant en werkzaamheden in de accountancy.

Rob van Damme is zelfstandig adviseur bij Bakenberg Consult en heeft daarvoor onder meer gewerkt als directeur Kwaliteit en Innovatie bij Coöperatie VGZ en als directeur van Diabetesvereniging Nederland. Zijn focus binnen de raad van toezicht zal liggen op het terrein van kwaliteit en innovatie. Hij is opgeleid in de geneeskunde en bedrijfskunde, en heeft ervaring opgedaan als huisarts.

Maryanne Schlösser, Leo Simons, Herman Kuijpers en Ton Kessels (voorzitter) maken verder deel uit van de huidige raad van toezicht van de verslavingszorginstelling in Noord-Brabant.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top