ACTUEEL

Skipr zendt 16e AmCham Zorgforum live uit

Skipr zal op 30 maart 2016 de livestream van het 16e AmCham Zorgforum verzorgen. De bijeenkomst heeft als thema ‘Goede zorginkoop vergt gezonde machtsverhoudingen’. Het is voor het tweede jaar in successie dat Skipr het Zorgforum live uitzendt.

De bijeenkomst staat dit jaar in het teken van het belang van markt- en mededingingstoezicht binnen het Nederlandse zorgstelsel. Het iBMG presenteert een rapport hierover, waarna onder anderen voorzitter raad van bestuur van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis Bart Berden, bestuurder van zorgverzekeraar Coöperatie VGZ Ab Klink en Lodi Hennink, algemeen directeur van de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) hierop zullen reflecteren.

Het thema is een vervolg op de symposia van 2014 en 2015 waar het Instituut Beleid & Management Gezondheidszorg (iBMG), mede naar aanleiding van hun onderzoek ‘Acht jaar Zorgverzekeringswet in Nederland’ het belang van risicoverevening en transparantie/uitkomstmeting onder de loep nam.

Uitzending

Het AmCham Zorgforum is een samenwerking van de Amerikaanse Kamer van Koophandel en het iBMG. De livestream start om 13.00 uur en duurt de hele middag. U kunt de uitzending volgen op de speciale live-pagina op Skipr.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top