ACTUEEL

Vivent benoemt nieuwe voorzitter RvT

Marga Bekker is per 1 april benoemd tot voorzitter van de raad van toezicht van VVT-aanbieder Vivent. Ze volgt in deze rol Ton Lensen op, die medio maart afscheid heeft genomen.

Lensen heeft samen met de raad van toezicht en de raad van bestuur een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Vivent tot de vitale organisatie van tegenwoordig, zo laat Vivent in een persbericht weten.

Zelfstandig adviseur en interim-bestuurder Marga Bekker heeft als toezichthouder ruime ervaring. Momenteel is ze toezichthouder bij zorgorganisatie De Wever en lid van de raad van commissarissen van woningbouwvereniging Havensteder. Eerder was ze vicevoorzitter van de raad van commissarissen van Avans Hogeschool, voorzitter van de raad van commissarissen van de Alliante en bestuurder bij Thuiszorg Rotterdam.

Vivent biedt ouderenzorg bij cliënten thuis en vanuit verschillende woonzorgcentra. De organisatie is actief in de gemeenten Boxtel, Haaren, 's-Hertogenbosch, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Vught en Vlijmen. Bij Vivent werken bijna 1500 mensen en ruim 700 vrijwilligers.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top