ACTUEEL

Roessingh neemt revalidatie MST over

Revalidatiecentrum Roessingh in Enschede neemt per 1 april 2016 alle revalidatie-activiteiten binnen Medisch Spectrum Twente (MST) over. Volgens Roessingh past revalidatiegeneeskunde goed binnen de zorg van Roessingh.

Roessingh en MST zijn van mening dat de focus daar moet liggen waar de expertise het grootst is. Dit is volgens de twee partijen de beste garantie voor kwaliteit van zorg. Ook wordt zo de samenwerking in de keten verder ontwikkeld. Bovendien wordt de goede samenwerking tussen de beide organisaties versterkt. De overname betreft onder andere het schoenen spreekuur en het technisch spreekuur met de revalidatiearts en de technisch instrumentenmaker.

De zorg voor de patiënt verandert niet door de overname, alleen de nota die naar de zorgverzekeraar gaat zal niet meer van MST zijn maar van Roessingh. Op de locaties van MST in Enschede en Oldenzaal zal Roessingh invulling geven aan de revalidatiezorg. Patiënten en verwijzers (huisartsen) hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen

 

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top