ACTUEEL

Gezond op Zuid vernieuwt raad van toezicht

Anca Ansink en Peter Stenger zijn per 3 mei 2016 benoemd als leden van de raad van toezicht van Stichting Gezond op Zuid in Rotterdam. Beiden vullen openstaande plaatsen in binnen de raad van toezicht van de nieuwe organisatie.

De nieuwe stichting Gezond op Zuid is ontstaan door het samengaan van de drie stichtingen Zorg op Zuid, Tarwezigt en Randweg. Gezond op Zuid richt zich op een goed samenhangend, multidisciplinair en geïntegreerd aanbod in de eerste lijnzorg in Rotterdam Zuid. De aangesloten gezondheidscentra bieden in het kader hiervan een op het individu afgestemde informatie, dienstverlening en zorg waarbij veel aandacht is voor de lichamelijke, psychische en sociale vragen.

Ansink is sinds 2015 bestuurder van het centrum voor bijzondere tandheelkunde Rijnmond in Rotterdam. Daarvoor was zij onder meer werkzaam als hoofdinspecteur Curatieve Zorg van de inspectie voor de gezondheidszorg en medisch manager gynaecologische oncologie van de Erasmus MC Daniel den Hoed in Rotterdam. Zij is verder lid van de raad van toezicht van ActiVite in Leiderdorp.

Pieter Stenger is lid van de raad van bestuur van CJG Rijnmond sinds 2010. Daarvoor was hij werkzaam binnen de organisatie Ouder en Kindzorg Rotterdam als directeur, als partner / consultant bij BK Dynamics en in diverse financieel verantwoordelijke functies.

Gijs Jongh is per 3 mei 2016 afgetreden als lid van de raad van toezicht van de oude stichting Zorg op Zuid en Tarwezigt.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top