Vastgoed

Frank Nijs nieuwe acquisiteur Bouwinvest Healthcare Fund

Frank Nijs begint als acquisiteur voor het Bouwinvest Healthcare Fund per 1 juni 2016. In die functie zal hij zorgvastgoedprojecten selecteren en aankopen die passen binnen de strategie van het fonds.

Nu het Healthcare Fund in omvang groeit, komen er steeds meer investeringsaanvragen van zorgaanbieders binnen, aldus Bouwinvest. In de rol van acquisiteur zal Nijs zorgvastgoed projecten selecteren en aankopen die passen binnen de strategie van het fonds. De portefeuille richt zich op huisvesting in de care-markt, met de nadruk op de ouderen- en de gehandicaptenzorg. Recente projecten van het Bouwinvest Healthcare Fund zijn onder andere de nieuwbouw van een zorgcomplex met zorgstudio’s voor Stichting Amsta in Amsterdam en de herontwikkeling van Zonnehof Mijdrecht en Zonnehof Ouderkerk met intramurale zorgstudio’s voor Zonnehuisgroep Amstelland en zorgappartementen in de vrije verhuur.

Frank Nijs werkte de afgelopen zes jaar bij ’s Heeren Loo Zorggroep, waar hij als projectontwikkelaar verantwoordelijk was voor portfoliomanagement waaronder aan- en verkoop, aan- en verhuur, initiëren van nieuwbouw, transformatie en aanpassingen van het zorgvastgoed. Hij heeft ruim twintig jaar ervaring in projectontwikkeling en was in de periode voor 's Heeren Loo werkzaam bij Kristal en Heijmans. Hij komt in het team van Erwin Drenth, manager Zorgvastgoed bij Bouwinvest.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top