Tech

NEXUS en SLTN Inter Access gaan samenwerken

Epd-leverancier NEXUS Nederland en ict-leverancier SLTN Inter Access (SLTN) gaan een strategische samenwerking aan. Het epd van NEXUS komt als gevolg hiervan als private cloud-dienst beschikbaar voor de markt.

Tevens biedt de combinatie NEXUS  en SLTN zorginstellingen de mogelijkheid voor “verdere ontzorging” door de integratie van het NEXUS-epd met de ZorgCloud en ZorgWerkplek van SLTN. Met deze modulaire oplossing bieden de bedrijven zorginstellingen een digitaal platform voor zowel primaire als ondersteunende applicaties, en een ontsluiting van deze applicaties naar een werkplek waarmee zorgverleners op ieder tijdstip, vanuit iedere locatie, met ieder apparaat op een veilige wijze toegang krijgen tot de informatievoorziening. Hiermee kunnen zorginstellingen naar behoeve invulling geven aan de sourcing strategie van haar ICT-behoeften.

Marc Sterenberg, commercieel directeur NEXUS: "Met deze samenwerking geven we invulling aan de vraag van veel klanten om op basis van voorspelbare en beheersbare kosten de volledige informatievoorziening te borgen." Chris Liebregts, sectordirecteur Zorg SLTN: "Door de samenwerking met NEXUS bundelen wij de krachten op het gebied van applicaties, infrastructuren en security om onze klanten één geïntegreerde dienst aan te kunnen bieden."

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top