HRM

Sint Maartenskliniek en CWZ werken samen op vlak reuma

Het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) en de Sint Maartenskliniek in Nijmegen zijn een samenwerking op het gebied van reuma aangegaan. De afdeling Reumatologie van de Sint Maartenskliniek biedt nu poliklinische reumatologische zorg in het CWZ. Het CWZ bood hiervoor nog geen reumazorg.

De reumatologen Alfons den Broeder en Henk Martens van de Sint Maartenskliniek houden elke dinsdag spreekuur in CWZ. Den Broeder is al meer dan tien jaar reumatoloog bij de Sint Maartenskliniek. Martens is ruim zeven jaar werkzaam voor de afdeling Reumatologie van de Sint Maartenskliniek.

Naast het vaste spreekuur op dinsdag, gaan de reumatologen consulten doen op de verpleegafdeling en krijgen ze een actieve rol op het gebied van reumatologie-onderwijs.

Den Broeder is blij met deze samenwerking: "Naast het voordeel dat we makkelijker bereikbaar zijn voor patiënten in het CWZ, zitten we op deze manier ook dichtbij andere zorgprofessionals en dat willen we ook. We willen nog nadrukkelijker de samenwerking met collega’s uit het CWZ zoeken."

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top