ACTUEEL

Cordaan-directeur versterkt rvc DeSeizoenen

Ellen Maat treedt op 1 september de raad van commissarissen van zorgorganisatie DeSeizoenen. Maat heeft veel ervaring in de zorgsector en is op dit moment directeur Strategie & Innovatie bij Cordaan.

Eerder werkte Maat (43) als programmadirecteur voor het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Sport. Maat versterkt als vierde persoon het team dat bestaat uit Andreas Reigersman (voorzitter), Hans de Goeij en Bob Witsenburg.

Naar een vijfde lid van de raad van commissarissen wordt nog gezocht. Door een recente wijziging in de governancestructuur, waarbij aandeelhouders niet langer zitting hebben in de rvc, is deze ruimte ontstaan.

De rvc houdt toezicht op het beleid van de directie en op de algemene gang van zaken binnen DeSeizoenen. Daarnaast fungeert de rvc als raadgever van de directie en als klankbord. ellen maat

DeSeizoenen bestaat uit woon- en werkgemeenschappen voor mensen met een verstandelijke beperking, meervoudige handicap en / of gedragsproblematiek. DeSeizoenen werkt daarbij vanuit een antroposofische inspiratie. Dit betekent dat de organisatie uitgaat van de mogelijkheden, talenten en wensen van cliënten in plaats van de beperkingen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top