ACTUEEL

Bestuurder Windt stopt bij Roessingh

Pieter Windt stopt op 1 februari 2017 als bestuurder van Roessingh Concern in Enschede. Windt zegt op zoek te willen naar een nieuwe uitdaging.

“Wat het precies gaat worden weet ik nog niet, maar ik hou nu eenmaal van afwisseling en uitdaging”, zegt Windt, die in 2010 is begonnen bij Roessingh. Onder zijn leiding is er een goede balans gevonden tussen het op orde brengen van de bedrijfsvoering en inhoudelijke doorontwikkeling, zo laat de organisatie weten. Roessingh is weer een financieel solide organisatie met ruimte voor topklinische zorg, wetenschappelijk onderzoek en academische opleidingen.

“Er staat een mooie gezonde organisatie, met gedreven en enthousiaste professionals. Een organisatie waar Twente met recht trots op kan zijn”, zegt Windt. “Ik kijk met veel plezier terug op mijn tijd bij Roessingh, maar mijn klus zit erop. Wisseling van de wacht is goed voor mijzelf maar ik denk ook voor de organisatie.” pieter windt

Roessingh is momenteel druk doende met het zoeken naar een opvolger, die samen met bestuurder Marc van Gestel, leiding gaat geven aan het revalidatieconcern.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top