ACTUEEL

Twee bestuursleden KNMP stappen op

Vicevoorzitter Marleen Barth en bestuurslid Rob de Wolf verlaten het bestuur van de apothekersorganisatie KNMP. De leden van de KNMP kunnen om die reden eind dit jaar twee nieuwe bestuursleden kiezen.

Barth is vicevoorzitter sinds september 2013 en stelt zich niet herkiesbaar. Zij is namens de PvdA lid van de Eerste Kamer en heeft daarnaast diverse nevenfuncties, waaronder voorzitter van de raad van toezicht van "De Jeugd- en Gezinsbeschermers". In het verleden is zij voorzitter geweest van GGZ Nederland en Tweede Kamerlid.

De Wolf heeft er drie jaar op zitten in 2017 stelt zich niet herkiesbaar voor een nieuwe termijn. Hij is apotheker en operationeel directeur van Bronpharma, leverancier van hoestdrankjes op natuurlijke basis. In het verleden is hij onder meer eigenaar van een apotheek geweest.

Ook de termijn van bestuurder Jan Pieter Schouten verstrijkt in 2017. Hij stelt zich herkiesbaar als penningmeester. Na de benoeming van de nieuwe bestuursleden beraadt de KNMP zich op de invulling van de positie van vicevoorzitter, die na het vertrek van Barth niet meteen wordt opgevuld.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top