ACTUEEL

Nieuw lid raad van toezicht Erasmus MC

Hans Turkesteen is door de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap benoemd tot lid van de raad van toezicht van het Erasmus MC. Met de komst van Hans Turkesteen krijgt de raad van toezicht versterking op het financieel bestuurlijke vlak.

Hans Turkesteen begon zijn loopbaan in 1982 als registeraccountant bij accountantskantoor Andersen. Hij werd na verloop van tijd partner en later managing partner van de M&A-activiteiten. Nadat Andersen overging naar Deloitte, werd Turkesteen daar ook manager. In 2008 werd Turkesteen financieel directeur en lid van de raad van bestuur van Stork. In 2013 verving hij Boudewijn Gerner als nieuwe financieel directeur van Royal Imtech.

Binnen de rvt van het Erasmus MC zal hij de positie van voorzitter van de audit en compliance commissie innemen. De rvt bestaat verder uit Gijs de Vries (voorzitter), Iet van Albada-Kuipers (kwaliteit en patiëntenzorg, tevens vice-voorzitter), Aart Hendriks (juridisch profiel), en Tini Hooymans (wetenschappelijk en bestuurlijk profiel).

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top