ACTUEEL

Present benoemt Anton Maas tot interim-bestuurder

Anton Maas is per 1 oktober gestart als nieuwe bestuurder van ouderenzorginstelling Present. Maas, voorheen bestuurder van zorgorganisatie Sherpa, is aangetrokken als interim-bestuurder na het vertrek van Marcel Verboom.

Voordat Maas in 2011 bij Sherpa begon, was hij als bestuurder ruim zestien jaar verbonden aan zorgorganisatie Reinaerde. De interim-bestuurder gaat de komende maanden gebruiken om samen met intern en extern betrokkenen te onderzoeken wat Present nodig heeft om ook in de toekomst kwalitatief hoogwaardige zorg te blijven leveren, volgens de zorgorganisatie. Met zijn aanstelling hebben de ondernemingsraad en de cliëntenraad unaniem ingestemd. Aan de hand van de toekomstvisie gaat de raad van toezicht op zoek naar een definitieve opvolger voor Verboom.

Marcel Verboom was vijftien jaar bestuurder van Present. Hij besloot de afgelopen zomer dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. "Ik moet het van mijn enthousiasme en mijn werklust hebben. Die spirit is op", liet hij toen weten.

Present levert zorg en dienstverlening in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden. De organisatie bestaat uit de woonzorgcentra Emma in Leerdam, Graafzicht in Bleskensgraaf, Hof van Ammers in Groot-Ammers, Meesplein in Leerdam en Open Vensters in Ameide.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

P de Jong

13 oktober 2016

Redactie, check de kop even van dit artikel, dit klopt niet, deze bestuurder is juist weg bij Sherpa.

Top