ACTUEEL

Leverancier incontinentiematerialen wint Beste Leverancier Award

SCA Incontinence Care heeft de Intrakoop Beste Leverancier Award 2016 voor de zorg gewonnen. De leverancier van incontinentiematerialen heeft de editie van 2016 gewonnen vanwege de goede samenwerking met opdrachtgevers en transparante prijsvorming.

De andere twee genomineerden waren de leverancier van medische hulpmiddelen ArjoHuntleigh en Jacobs Douwe Egberts Professional, dat verschillende ondersteuningsconcepten voor de zorg heeft ontwikkeld.

De prijs is ingesteld door Intrakoop, de inkoopcoöperatie van zorgorganisaties in Nederland met 600 aangesloten leden. De award is gebaseerd op ruim 3200 beoordelingen van zorgorganisaties over prestaties van leveranciers en wordt sinds 2015 uitgereikt. Intrakoop wil met de prijs benadrukken hoe belangrijk een goede samenwerking tussen zorgorganisaties en leveranciers is voor de kwaliteit van zorg.

“Onze ervaring is dat leveranciers graag meedenken met zorgorganisaties over de beste oplossing en dat gaat verder dan het kostenplaatje”, zegt directeur/bestuurder Frank Kaptein. “Zo ondersteunen steeds meer leveranciers zorgorganisaties bij het verbeteren van hun processen. Ze hebben daarmee een belangrijke invloed op de kwaliteit van de zorg. De winnaar en genomineerden zijn daar goede voorbeelden van.” De award is op donderdag 1 december tijdens het eindejaarsevent van Intrakoop uitgereikt aan Adriaan Mout, commercial director van SCA Incontinence Care.  intrakoop

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top