ACTUEEL

Skipr en ONVZ trappen verkiezingscampagne af met debat

In de aanloop naar de aankomende Tweede Kamerverkiezingen organiseren Skipr en ONVZ een politiek startdebat. Tijdens dit debat kruisen landelijke politici de degens over belangrijke zorgonderwerpen.

Op 15 maart 2017 kiest Nederland een nieuwe Tweede Kamer. In de aanloop naar deze verkiezingen wordt de zorg een belangrijk campagnethema voor politieke partijen. Skipr en ONVZ geven de zorgwoordvoerders van verschillende partijen de gelegenheid om met elkaar in discussie te gaan, in een startdebat dat op 12 december aanstaande plaatsvindt.

De deelnemers aan het debat zijn Arno Rutte (VVD), Renske Leijten (SP), Hanke Bruins Slot (CDA), Corrie van Brenk (50PLUS) en Corinne Ellemeet (GroenLinks). Zij gaan zich uitspreken over onder meer privacy, vertrouwen of controleren, de rol van de overheid, betaalbaarheid, het stelsel houden of vernieuwen en de rol van de burger.

Daarnaast kunt u, de lezer van Skipr, ook vragen stellen aan de woordvoerders en interactief meedoen aan het debat. U bent namelijk van harte welkom op dit gratis toegankelijke debat. Opgeven kan hier. Doe het wel op tijd, want wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top