ACTUEEL

FWG lanceert HR Award in de zorg

FWG, het advies- en onderzoeksbureau voor HR in de zorg, roept de HR Zorg Award in het leven. Hiermee wil de organisatie HR-professionals in de zorgsector in de spotlights zetten, die een bijdrage leveren aan een gezonde en toekomstbestendige arbeidsmarkt.

Dit kondigt Astrid van Westerbeek aan in haar blog op Skipr.nl.

FWG wil de HR Zorg Award in het najaar van 2017 voor het eerst uitreiken. De organisatie wil prijzen uitreiken in meerdere categorieën. Het kan dan gaan om een prijs voor inspirerende best practices en innovatieve HR-concepten, maar ook om het eren van individuele HR-managers die het vuurtje aanwakkeren van werknemers om zich te blijven ontwikkelen.

Het advies- en onderzoeksbureau zal een selectiecommissie instellen die de inzendingen kan beoordelen en een ruwe schifting kan maken. De commissie brengt vervolgens een select aantal inzendingen onder de aandacht van een vakjury, bestaande uit mensen uit het zorgveld.

Met hart en ziel

FWG is volgens Westerbeek op het idee gekomen voor de award door de eigen HR Trendmonitor Zorg, die recent verscheen. FWG zag "gedreven professionals die zich met hart en ziel willen inzetten voor de medewerkers in de zorg". Dat verdient een prijs, dacht men bij FWG, een HR Award.

"Daarmee zetten we de spotlights op HR en dragen we bij aan het werk van deze professionals, die zich dagelijks inzetten voor de groei en ontwikkeling van een miljoen medewerkers in de zorg." Die ontwikkeling is erg belangrijk om als organisatie mee te kunnen bewegen met de snelle veranderingen in het zorglandschap.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top