Finance

Surplus draagt thuiszorg in Tilburg over aan De Wever

Surplus draagt de thuiszorg in de gemeente Tilburg en de omliggende gemeenten Goirle en Loon op Zand over aan De Wever, per 1 februari 2017. Surplus heeft ervoor gekozen om haar thuiszorgactiviteiten in Tilburg af te stoten en zich te focussen op haar primaire werkgebied in West-Brabant.

Door de veranderingen in de wet- en regelgeving krijgt Surplus te maken met meer financiers en netwerkpartners dan voorheen. Terwijl de zorgaanbieder zich meer richt op West-Brabant, waar Surplus naar eigen zeggen de koppeling tussen zorg en welzijn beter kan realiseren, wil De Wever de thuiszorgactiviteiten in Tilburg juist graag uitbreiden. Deze organisatie kan de activiteiten van Surplus onderbrengen bij De Wever Thuis. Bovendien werkt De Wever, evenals Surplus, volgens het succesvolle wijkzustermodel.

De huidige medewerkers van het team Tilburg van Surplus komen in dienst van De Wever. Hierdoor verandert er voor de thuiszorgklanten weinig; ze houden zoveel mogelijk dezelfde thuiszorgmedewerkers. Voor de medewerkers is het volgens Surplus prettig dat hun werk gegarandeerd is.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top