ACTUEEL

Aafje en Polikliniek de Blaak gaan samenwerken

Aafje en Polikliniek de Blaak hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Hierdoor wordt het mogelijk voor mensen om na de behandeling van liposuctie bij lipoedeem te worden behandeld bij het Aafje zorghotel.

Volgens de twee organisaties wordt door de samenwerking zorg, toezicht en verblijf gegarandeerd tot patiënten na toestemming van de behandelend arts naar huis kunnen. Wanneer patiënten van Polikliniek De Blaak verblijven in het zorghotel van Aafje kunnen zij rekenen op zorg, toezicht en aandacht die direct samenhangt met de behandeling. Denk hierbij aan de inname van eventuele medicatie, ondersteuning bij dagelijkse verzorging, naleven van de instructies van de arts en de noodzakelijke controles.

Kwaliteit van zorg

Polikliniek de Blaak heeft ruime kennis en ervaring met de behandeling en nazorg van liposuctie bij lipoedeem-patiënten. Deze kennis en ervaring draagt zij middels klinische lessen over aan medewerkers van het zorghotel. Daarnaast zijn er meeloopstages voor verpleegkundigen van het zorghotel. De kwaliteit van zorg wordt geborgd door te investeren in scholing en door intensief samen te werken aan protocollen voor professionals en informatievoorziening naar de patiënt.

Polikliniek de Blaak in Rotterdam is een zelfstandig behandelcentrum gespecialiseerd in flebologie, proctologie, dermatologie, huidtherapie en het uitvoeren van cosmetisch esthetisch chirurgische ingrepen. Aafje is een zorgorganisatie, werkzaam op het gebied van thuiszorg in Rotterdam, Dordrecht en omstreken.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top