ACTUEEL

Arts gewond na beroving in Rotterdams ziekenhuis

De politie heeft een 27-jarige Arnhemmer aangehouden. De man wordt ervan verdacht een arts op haar werkplek te hebben mishandeld en beroofd, zo laat de politie op de eigen website weten.

Het incident speelde zich op zondag 16 april af in een niet nader genoemd ziekenhuis in Rotterdam. Rond half tien ‘s ochtends liep het slachtoffer door de gang van een gebouw dat alleen toegankelijk is voor personeel. Ze zag een man aan deuren voelen en vroeg hem wat hij zocht. De man gaf een vaag antwoord en liep vervolgens richting de uitgang van het gebouw.

Aanhouding

Vanaf haar kamer de arts de beveiliging. Nog voordat deze er was, werd er op haar deur geklopt. Ze opende de deur en trof daar de man die ze eerder op de gang had gezien. Hij kwam haar kamer binnen, duwde haar op de grond en sloeg haar met zijn vuisten in haar gezicht. Daarna ging hij er met de inhoud van haar tas vandoor. Toen hij buiten over het hek wilde klimmen, werd hij aangehouden door een beveiliger. De politie nam de verdachte niet veel later van hem over. De arts raakte gewond in haar gezicht.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top