ACTUEEL

Peter de Kubber benoemd tot bestuurder Ciran

Peter de Kubber is benoemd tot bestuurder van Ciran. Hij is aangesteld om samen met huidig bestuurder Jan Jochijms de komende periode de poliklinische revalidatie-instelling te leiden.

De Kubber is zeer ervaren binnen de medische sector. Hij was eerder bestuurder van het Atrium Medisch Centrum te Heerlen en het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ’s-Hertogenbosch. "Wij zijn verguld met het aantreden van Peter de Kubber," aldus Hans Borgsteede, voorzitter van de raad van toezicht van Ciran. "Hij is de juiste man op de juiste plaats."

Ciran is een poliklinische revalidatie-instelling met het hoofdkantoor in Venlo en vestigingen verspreid over heel Nederland. Onlangs kwam Ciran in het nieuws omdat de organisatie zou hebben gesjoemeld met declaraties. Zorgverzekeraars als Zilveren Kruis en DSW hebben mogelijk tonnen per jaar te veel betaald, bleek uit een uitzending van het tv-programma Zembla. Ciran liet toen op de eigen website weten de eenzijdige en onjuiste beeldvorming over haar behandelingen en haar wijze van inrichten van de zorgtrajecten te betreuren.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top