ACTUEEL

André Knottnerus nieuwe voorzitter WRR

Voorzitter André Knottnerus van de Gezondheidsraad stapt per 1 mei 2010 over naar de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR). Het kabinet heeft vrijdag na afloop van de ministerraad bekendgemaakt dat hij benoemd is tot voorzitter van de WRR.

Opvolger Van de Donk

Knottnerus volgt bij het wetenschappelijk adviesorgaan Wim van de Donk op, die op 1 oktober 2009 is afgetreden om commissaris van de Koningin van Noord-Brabant te worden.

Loopbaan Knottnerus

Knottnerus is hoogleraar huisartsgeneeskunde aan de Universiteit van Maastricht en heeft als specialisatie epidemiologie. In 1996 werd hij lid van de Gezondheidsraad, waarvan hij in 2001 voorzitter werd. Hij is ook voorzitter van de sectie geneeskunde van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen. Knottnerus staat op nummer 61 van de Skipr 99 van 2010. (ANP)

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top