HRM

Tanja Ineke nieuwe bestuurder Libertas Leiden

Tanja Ineke treedt per 13 oktober aan als bestuurder van zorg- en welzijnsorganisatie Libertas Leiden. Zij volgt Ineke van der Zande op, die met pensioen gaat.

Momenteel is Ineke directeur van Samen Voor Betere Zorg (VBZ), de vereniging van zorginstellingen in Haarlem. Daarnaast is zij onder meer voorzitter van COC Nederland en toezichthouder bij diverse zorgorganisaties.

De raad van toezicht van Libertas ziet in Ineke een enthousiaste en verbindende bestuurder die de in de afgelopen jaren ingezette koers zal voortzetten. "Zij is in staat om te anticiperen op externe ontwikkelingen en deze te verbinden met de strategie en ambities van Libertas Leiden, haar medewerkers en cliënten."

tanja ineke

 

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Ton Bakker

13 juli 2017

En nu nog zorgen dat de opleidingen inhoudelijk gaan over de gezondheidszorg problemen van kwetbare ouderen, wat helaas tot nu toe onvoldoende is blijkend uit uitgebreid onderzoek naar de inhoud van de relevante opleidingen in het kader van het ZonMw NPO programma. Deugdelijke nascholing met bijbehorende herregistratie hoort hier zeker ook bij. Het wordt tijd dat OC&W de eindtermen van de opleidingen hierop aanpast en de beroepsverenigingen de herregistratie eisen. Iedereen bevoegd en bekwaam, die werkzaam is binnen de gezondheidszorg voor kwetbare ouderen in de 1e lijn, het ziekenhuis, het verpleeghuis en GGZ

Top