ACTUEEL

PostNL gaat hulpmiddelen bezorgen voor Mediq

PostNL gaat bezorgen voor Mediq, apothekersorganisatie en leverancier van medische hulpmiddelen. Het gaat om medische hulpmiddelen voor diabetes-, continentie-, luchtweg-, stoma- en wondzorg, infuustherapie en medische voeding: in totaal enkele miljoenen pakketten per jaar.

Door de samenwerking kan Mediq "de thuisbezorgservice optimaliseren en klanten voordelen bieden, zoals extra notificatiemogelijkheden, meer zicht op de bezorgstatus en bezorgingoplossingen op maat". “Door de samenwerking met PostNL kunnen we onze klanten belangrijke voordelen bieden", zegt Mediq-directeur Vincent Weijers. “Naast maximale focus op leverbetrouwbaarheid zorgt de samenwerking onder andere voor meer flexibiliteit in de aflevertijden, optioneel gebruik van de PostNL-afhaalpunten en via Valid Express voor een speciaal bezorgnetwerk voor specifieke groepen mensen met aanvullende behoeften voor de bezorging."

PostNL heeft de afgelopen jaren sterk ingezet op de zorg, zegt Liesbeth Kaashoek, directeur Pakketten en Logistiek. "Vanwege de vergrijzing, toenemende zorgvraag en de verplaatsing van ziekenhuiszorg naar huis is er een steeds grotere vraag naar thuislevering van medische hulpmiddelen. Door het aanbieden van verschillende bezorgopties en optionele aflevering in huis bij minder mobiele patiënten, spelen we in op de behoeften van klanten in deze belangrijke groeimarkt."

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top