ACTUEEL

Wielerevent Pluryn beleeft eerste lustrum

De aanbieder van gehandicaptenzorg Pluryn houdt op 9 september voor de vijfde keer de eigen Omloop van Pluryn. Aan de vijfde editie doen meer dan 130 deelnemers mee, ruim zes keer zoveel als de 20 die aan de eerste editie meededen.

Met de wielertocht wil Pluryn cliënten, medewerkers en ‘aanhang’ samenbrengen. Ook zusterorganisaties De Hoenderloogroep en Intermetzo doen aan de tocht mee. De route voert over 50 kilometer dan wel over 100 kilometer langs verschillende locaties van Pluryn. Op deze locaties vertelt een cliënt of zorgverlener over de relatie met Pluryn.

Als het op fietsen aankomt heeft Pluryn een naam hoog te houden. Pluryn is naast de Koraal Groep, Daelzicht en Radar betrokken bij Equipe Mont Ventoux. Deze wielertocht in Frankrijk helpt jongeren met een licht verstandelijke beperking of gedragsproblemen hoe om te gaan met uitdagingen en tegenslag.   

Schrijf u in voor de 2e Skipr Care & Cure Cycle Challenge (Skipr4C). Meer informatie over de Skipr4C is te vinden op www.skipr4c.nl.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top