ACTUEEL

Philadelphia stapt uit werktraject gehandicapten

Philadelphia stapt uit het project Grand Hotel Rotterdam. De raad van bestuur is van mening dat “commerciële activiteiten met financiële risico’s, niet passen bij een aanbieder die werkt met publieke gelden”.

Strategie

Philadelphia wil zich volledig richten op zorg en ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking. Het Grand Hotel Rotterdam, waar licht verstandelijk gehandicapte jongeren leer- en werktrajecten volgen, past niet in deze strategie.

Risicovol project

Partner Sodexo vindt het project te risicovol. Philadelphia laat op de site weten: “Als een commerciële partner met verstand van zaken dit analyseert, dan ziet Philadelphia geen enkele mogelijkheid om wel te blijven investeren in een dergelijk risicovol project, hoezeer wij dat ook betreuren.”

Herplaatsing

Voor cliënten en medewerkers zoekt de organisatie nog naar een oplossing. Philadelphia hoopt voor de cliënten vergelijkbaar werk te kunnen vinden en medewerkers te kunnen herplaatsen.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top