ACTUEEL

Samen en Magentazorg stellen kwartiermaker aan

Woonzorggroep Samen en Magentazorg hebben de handen ineengeslagen om te gaan samenwerken op het gebied van revalidatiezorg, behandeldienst en het complexe eerstelijnsverblijf. Ze hebben Evelyn Lindeman aangesteld voor het inrichten van deze nieuw op te zetten organisatie.

Woonzorggroep Samen en Magentazorg zijn twee VVT-organisaties die werken in de kop van Noord-Holland en Noord Kennemerland. Beide organisaties hebben een revalidatie-afdeling van ongeveer gelijke grootte en streven ernaar samen te werken om in het gezamenlijke werkgebied zorg te kunnen blijven leveren op een kwalitatief hoog niveau. Evelyn Lindeman zal als zogeheten kwartiermaker zorgdragen voor het opbouwen en verbinden van de twee moederorganisaties met elkaar en met andere betrokken partijen in het werkgebied.

Lindeman is afkomstig van het Medisch Spectrum Twente (MST), waar zij de afgelopen jaren lid van de raad van bestuur was. Binnen het MST was zij verantwoordelijk voor onder meer de nieuwbouw van het ziekenhuis. Vóór het MST is zij werkzaam geweest bij Aafje thuiszorg. Hier bekleedde zij de functie van vicevoorzitter van de raad van bestuur en was zij nauw betrokken bij verschillende grote veranderingsprocessen. Daarvoor werkte zij onder meer als financieel bestuurder bij de gemeente Amsterdam en maakte ze deel uit van het directieteam van AEGON Leven.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top